Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Victorii pentru Real şi Barca: Madrilenii defilează la Tenerife, catalanii trec greu de Malaga

Victorii pentru Real şi Barca: Madrilenii defilează la Tenerife, catalanii trec greu de Malaga

Victorii pentru Real şi Barca: Madrilenii defilează la Tenerife, catalanii trec greu de Malaga
28 Feb 2010   •   13:32


Lionel Messi a înscris golul victoriei pentru Barcelona în faţa grupării Malaga şi le-a permis catalanilor să păstreze prima poziţie a clasamentului din La Liga, în condiţiile în care Real Madrid a obţinut la Tenerife a şasea victorie consecutivă.

Barcelona s-a impus cu 2-1 pe finalul partidei de pe Camp Nou, care nu a fost lipsită de emoţii. Catalanii au deschis scorul în minutul 69, când Pedro a şutat superb de la marginea careului. Andrei Iniesta a lovit apoi bara, ca Malaga să uimească gazdele cu un gol din partea lui Valdo în minutul 81. Egalitatea a durat doar trei minute, Messi finalizând un joc bun de pase al colegilor lui, în timp ce Zlatan Ibrahimovic a înscris şi el, dar şi-a văzut golul anulat pe motiv de fault în atac.

Higuain a fost vedeta serii pentru Real Madrid, care a învins cu 5-1 pe Tenerife şi a rămas la două puncte în spatele Barcelonei. Higuain a înscris primele două goluri pentru Real, în prima repriză, dar Tenerife a părut să revină imediat după pauză printr-un gol controversat al lui Ayoze Garcia.

Higuain l-a servit apoi pe Kaka pentru 3-1, în timp ce Cristiano Ronaldo a punctat de la 11 metri în minutul 80, iar Raul a stabilit scorul final în ultimul minut de joc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid FC Barcelona La Liga
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close