Antena 3 CNN Sport Hagi și Gică Popescu, ținute impecabile în avionul spre Palma de Mallorca. ”Erau singurii îmbrăcați așa” | Fotografiile cu cei doi au ajuns virale

Hagi și Gică Popescu, ținute impecabile în avionul spre Palma de Mallorca. ”Erau singurii îmbrăcați așa” | Fotografiile cu cei doi au ajuns virale

Gică Hagi și Gică Popescu au captat atenția în timpul călătoriei lor spre Palma de Mallorca.

de Ştefan Petrică    |    16 Iun 2023   •   10:42

Înainte de cantonamentul din vară și preliminariile UEFA Champions League, Gică Hagi și Gică Popescu și-au luat soțiile și au plecat în vacanță la Palma de Mallorca

Cei doi au atras privirile încă din aeroport, fiind singurii care aveau pantaloni lungi și sacou.

"Gigă Popescu este probabil cel mai elegant sportiv român, în viață, iar pe Hagi, în șlapi, nu mi-l pot imagina", a spus Radu Tudor, la Antena 3 CNN. 

"Știre este de fapt că ei nu zboară cu avion privat", a spus Mircea Badea. 

Citește și: Gheorghe Hagi, primul interviu după succesul obținut cu echipa Farul Constanța: "Munca te face cel mai bun"

Jurnalistul Floriana Jucan a remarcat că singurii care erau îmbrăcați cu pantaloni lungi și sacou erau Gică Hagi și Gică Popescu.

”Pe zborul Palma de Mallorca-București din seara zilei de marți, 13 iunie, din cca 200 de pasageri, mai toți români, singurii care aveau pantaloni lungi și sacou au fost Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu.

În rest, toți erau în pantaloni scurți, asortați la șlapi sau la sneakers, cum te duci la plajă sau s-arunci gunoiul!

Acești doi campioni au fost singurii dintr-un eșantion reprezentativ care s-au respectat pe ei înșiși, dovedind clasă, o ținută adecvată pentru călătorie și rafinament.

Aici sunt în autobuzul care ne-a dus de la avion la terminal, au stat la coadă cu răbdare și au acceptat poze cu toată lumea care a dorit un instantaneu.

Soțiile lor, Marilena și Luminița, care îi însoțeau, erau frumoase, simple și modeste.

Acești oameni au "salvat" ideea de român, care, după 30 de ani de libertate, nu e nici nobil, nici țăran autentic, ci un bazar turcesc plin de falsuri și ieftin. Mai nou și de tatuaje!”, a scris jurnalistul Floriana Jucan într-o postare pe Facebook.

Pe zborul Palma de Mallorca-București din seara zilei de marți, 13 iunie, din cca 200 de pasageri, mai toți români,...

Publicată de Floriana Jucan pe Marţi, 13 iunie 2023

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close