Antena 3 CNN Sport Iulia Gerasymova, cea mai cunoscută jucătoare de volei de pe TikTok sau YouTube, a ajuns la Bucureşti şi va juca pentru Rapid

Iulia Gerasymova, cea mai cunoscută jucătoare de volei de pe TikTok sau YouTube, a ajuns la Bucureşti şi va juca pentru Rapid

Iulia Gerasymova, jucătoarea de volei devenită virală pe TikTok sau YouTube după un dans făcut în timpul unui meci, a ajuns la Bucureşti şi va juca pentru Rapid.

Iulia Gerasymova, cea mai cunoscută jucătoare de volei de pe TikTok sau YouTube, a ajuns la Bucureşti şi va juca pentru Rapid
Sursa foto: YouTube | Titans Volleyball
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2023   •   21:26

Iulia Gerasymova, în vârstă de 33 de ani, a devenit virală pe TikTok şi ulterior pe toate reţelele sociale, după un dans făcut chiar la un meci de Liga Campionilor, atunci când juca la echipa Prometey din Ucraina.

Sportiva din Odessa a fost surprinsă de camerele TV în timp ce făcea anumite mişcări de dans şi îşi făcea semne de la distanţă cu o altă persoană.

Gesturile Iuliei au devenit în scurt timp virale, fiind văzute de zeci de milioane de oameni din întreaga lume.

Doar pe pagina de Instagram, Iulia Gerasymova este urmărită de peste 500.000 de persoane.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urmă cu câteva zile, echipa de volei a Rapidului a anunţat pe pagina de Facebook că a transferat-o pe celebra jucătoare de volei.

"Uliya Gerasymova se alătură lotului echipei de volei feminin a Rapidului!

Noua noastră jucătoare vine de la echipa poloneză ROLESKI GRUPA AZOTY Tarnów și a mai evoluat de-a lungul carierei sala la formații ca Orbita-ZNU-ZODYuSSh, TED Ankara Kolejliler, Karayolları Spor Kulübü și SC Prometey. Câștigătoare a Euroligii (2017), Uliya are 6 titluri de campioană a Ucrainei, 1 titlu de vicecampioană, fiind de trei ori câștigătoare a Cupei și o dată a Supercupei.

Bun venit și mult succes la Rapid!", se arată în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Iulia Gerasymova Rapid Bucureşti volei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close