Antena 3 CNN Sport Novak Djokovic s-a înscris la Indian Wells. Vaccinarea este o cerință obligatorie a turneului

Novak Djokovic s-a înscris la Indian Wells. Vaccinarea este o cerință obligatorie a turneului

Novak Djokovic s-a înscris la turneul de tenis Indian Wells. Competiția va avea loc luna viitoare, în California. ”Pentru intrare este necesară o dovadă valabilă a vaccinării complete”, au transmis organizatorii.

Novak Djokovic s-a înscris la Indian Wells. Vaccinarea este o cerință obligatorie a turneului
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    10 Feb 2022   •   11:12

Sârbul în vârstă de 34 de ani, liderul mondial ATP, a fost expulzat înainte de Australian Open, după un rollercoaster de 11 zile care a implicat două anulări de viză, două contestații în instanță și cinci nopți petrecute în două reprize la un hotel de detenție pentru imigranți.

 Djokovic, nevaccinat, s-a înscris la BNP Paribas Open (Indian Wells). Turneul va avea loc între 9-20 martie, iar organizatorii au anunțat că vaccinarea este obligatorie pentru accesul în complexul sportiv.

"Sănătatea şi siguranţa fiind prioritatea principală, turneul va necesita o dovadă valabilă a vaccinării complete pentru a intra în complexul de tenis Indian Wells”, au declarat organizatorii miercuri.

"Directivele pentru jucători sunt guvernate de protocoalele stabilite de WTA şi ATP şi de restricţiile stabilite de Statele Unite cu privire la statutul de vaccinare al călătorilor internaţionali care intră în ţară”, se precizează în comunicat.

Djokovic ar putea avea dificultăți chiar și la intrarea în Statele Unite, deoarece călătorii străini trebuie să fie complet vaccinați din noiembrie anul trecut și să furnizeze dovezi înainte de îmbarcarea în avioane, iar excepțiile sunt limitate.

×
Subiecte în articol: indian wells vaccinare obligatorie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close