Antena 3 CNN Sport Off Sport Fotbal de Playstation în amicalul Chelsea - AC Milan 2-1, cu Drogba "magician" (VIDEO)

Fotbal de Playstation în amicalul Chelsea - AC Milan 2-1, cu Drogba "magician" (VIDEO)

Fotbal de Playstation în amicalul Chelsea - AC Milan 2-1, cu Drogba "magician" (VIDEO)
Sursa foto: drogba
25 Iul 2009   •   16:59

Actuala şi fosta echipă a antrenorului italian Carlo Ancelotti, Chelsea Londra, respectiv AC Milan, au făcut un show de zile mari în amicalul de lux de pe tărâm american, la Baltimore. Cele două echipe au făcut un joc mare, iar scorul final de 2-1 pentru englezi a ascuns multe alte faze de mare spectacol, inclusiv bare şi ocazii monumentale.
Dacă nu am fi ştiut că meciul dintre echipele lui Ancelotti şi Leonardo este unul amical, jocul prestat ar putea fi uşor caracterizat drept unul demn de o finală a Ligii Campionilor. Chelsea a câştigat meciul, dar ocaziile "rossonerilor" i-au scos peri albi portarului Cech. Didier Drogba a deschis scorul pentru Chelsea în minutul 7 printr-un şut care sfidează parcă logica, iar AC Milan a replicat în minutul 38 prin alt gol superb, marcat de olandezul Seedorf. Scorul final a fost stabilit de rusul de peste 20 de milioane de euro adus de la ŢSKA Moscova, Yuri Jirkov, în minutul 69.
"Trebuie să ne îmbunătăţim jocul, să mai muncim, dar victoria este importantă pentru că atmosfera este buna şi suntem fericiţi datorită acestui lucru. Suporterii din Statele Unite au creat o atmosferă frumoasă şi cred că au văzut un meci reuşit şi spectaculos", a declarat tehnicianul lui Chelsea, Ancelotti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Chelsea amical
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close