Antena 3 CNN Sport Off Sport Operaţia lui Mircea Lucescu s-a încheiat cu succes

Operaţia lui Mircea Lucescu s-a încheiat cu succes

Operaţia lui Mircea Lucescu s-a încheiat cu succes
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
08 Ian 2012   •   12:36
Update 18:40 - Mircea Lucescu a ieşit din operaţie şi este în siguranţă.

Update 16:00 -
Mircea Lucescu a intrat în operaţie.

Update 13:45
- Mircea Lucescu va fi operat. Conform primelor informaţii, cantitatea de sânge din cavitatea toracică s-a mărit, motiv pentru care se va face o intervenţie chirugicală.

Reprezentanţii Spitalului Universitar au declarat că vor oferi mai multe detalii în cursul zilei.
Mircea Lucescu este monitorizat cu atenţie de medicii de la spitalul Universitar din Capitală. Aceştia spuneau sâmbătă că antrenorul nu va fi operat.
 


Mircea Lucescu are plămânul drept perforat şi 4 coaste rupte. Medicii spun însă antrenorul lui Sahtior Doneţk nu va fi operat.

Antrenorul a fost vizitat la terapie intensivă de ambasadorul Turciei la Bucureşti. Şi Ovidiu Ioaniţoaia l-a vizitat duminică dimineaţă pe Mircea lucescu la spital.

Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al Rapidului, Mircea Rădulescu, fostul şef al Şcolii de Antrenori a FRF, dar şi de fundaşul Răzvan Raţ, însoţit de medicul lui Şahtior, cu toţii au venit să vadă cum se simte Lucescu senior.

Antrenorul echipei ucrainene a primit încurajări şi de la fanii lui Sahtior Doneţk. Suporterii i-au trimis scrisori şi cărţi poştale.

Antrenorul lui Sahtior Doneţk a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, în Bucureşti. Lucescu se afla la volanul maşinii conduse de obicei de soţia sa şi se îndrepta spre Pasajul Basarab. Pe bulevardul Vasile Milea, a virat la stânga fără să se asigure, moment în care un tramvai i-a lovit în plin maşina. În urma impactului, autovehiculul a fost aruncat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close