Antena 3 CNN Sport Off Sport Trafic rutier restricţionat de la ora 15.00, pentru meciul România-Grecia. Vezi zonele afectate şi rutele ocolitoare

Trafic rutier restricţionat de la ora 15.00, pentru meciul România-Grecia. Vezi zonele afectate şi rutele ocolitoare

Trafic rutier restricţionat de la ora 15.00, pentru meciul România-Grecia. Vezi zonele afectate şi rutele ocolitoare
Sursa foto: Foto: politiaromana.ro
de M.Z.    |    19 Noi 2013   •   08:23

Miza meciului România-Grecia din această seară este uriaşă, aşa că autorităţile s-au mobilizat pentru ca totul să fie impecabil.


Peste 4.000 de poliţişti şi jandarmi vor ieşi pe străzile Capitalei şi pe stadion pentru a împiedica eventualele incidente sau ciocniri dintre microbiştii români şi greci. 

Fanii echipei naţionale vor putea intra pe stadion de la ora 18.30. Traficul rutier va fi restricţionat însă începând cu ora 15.00, pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Arena Naţională, dar şi pe străzile adiacente.

Restricţii vor fi şi pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi strada Pierre de Coubertin, precum şi pe străzile laterale, cu excepţia mijloacelor de transport în comun. Rutele acestora vor fi deviate începând cu orele 18.00.
 
Rute ocolitoare sunt pe şoseaua Mihai Bravu - şoseaua Iancului - şoseaua Pantelimon, dar şi pe bulevardul Unirii - bulevardul Basarabia - bulevardul Chişinău - şoseaua Pantelimon.
 
Fanii nu vor avea voie să intre pe stadion cu băuturi alcoolice sau materiale pirotehnice interzise de lege. Sunt înterzise şi steagurile sau bannerele cu mesaje rasiste sau care incită la violenţă. 
 

×
Subiecte în articol: trafic restrictii trafic
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close