Antena 3 CNN Sport Prima reacţie TAS în procesul în care Simona Halep aşteaptă o decizie definitivă

Prima reacţie TAS în procesul în care Simona Halep aşteaptă o decizie definitivă

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a avut prima reacţie în procesul în care Simona Halep aşteaptă o decizie definitivă cu privire la suspendarea de patru ani pentru dopaj.

Prima reacţie TAS în procesul în care Simona Halep aşteaptă o decizie definitivă
Sursa foto: Hepta
de Violeta Moroianu    |    19 Feb 2024   •   15:10

TAS a răspuns unei solicitări Antena 3 CNN cu privire la decizia din procesul în care Simona Halep aşteaptă o decizie favorabilă pentru a se putea întoarce pe terenul de tenis, mai ales în contextul mărturiei lui Patrick Mouratoglou, care a explicat că îşi asumă responsabilitatea pentru suplimentul contaminat cu Roxadustat.

Judecătorii TAS urmează să decidă fie dacă vor ridica suspendarea imusă Simonei Halep, fie dacă vor micşora perioada de suspendare, fie să menţină suspendarea în cazul acuzaţiilor de dopaj.

"Completul de arbitraj este în prezent în curs de deliberare pentru pregătirea hotărârii arbitrale care conține decizia sa.

La momentul redactării prezentului document, nu este posibil să se indice o dată pentru notificarea părților cu privire la hotărârea arbitrală", a fost prima reacţie transmisă de TAS în dosarul Simonei Halep.

Astfel, judecătorii continuă să delibereze în dosar, iar o decizie va fi anunţată ulterior.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close