Antena 3 CNN Sport Trofeul EURO 2024, expus în Bucureşti. Ciprian Marica: "Toţi alergăm după trofeu, dar doar campionii îl ridică"

Trofeul EURO 2024, expus în Bucureşti. Ciprian Marica: "Toţi alergăm după trofeu, dar doar campionii îl ridică"

Au mai rămas mai puţin de patru luni până la startul campionatului european de fotbal EURO 2024, dar românii au motive să fie bucuroşi încă din această seară. Prestigiosul trofeu UEFA EURO 2024 este expus în centrul Capitalei pentru câteva ore.

de Delia Bulgaru    |    28 Feb 2024   •   19:56

"Eu, personal, mă simt privilegiat că am şansa să văd trofeul şi să îmi fac amintiri cu el. Cu siguranţă, toţi alergăm după trofeu, dar doar campionii îl ridică. Din fericire, avem şansa ca în această seară să fie la Bucureşti şi cred că cei din echipă, partenerul oficial şi sponsorul oficial al campionatului european 2024, au făcut o treabă excelentă şi sunt mândru că sunt ambasadorul lor

Generaţia noastră a fost acolo, am avut şansa şi trenul, dar din păcate nu am reuşit. Dar nu îmi pierd speranţa şi încrederea în noua generaţie, care vine din urmă cu un entuziasm frumos şi dacă grecii au reuşit când nimeni nu le dădea nicio şansă, aşa cred că şi băieţii noştri au şansa lor.

Germania este la ea acasă şi este favorită. În egală măsură, Franţa are o naţională tânără, iar Kylian Mbappe este la nivel, aşa că sunt echipele puternice: Germania, Franţa şi să nu uităm Anglia", a declarat Ciprian Marica.

Totodată, Dragoş Mândreci, reprezentantul Betano România, a explicat cum a ajuns România să fie prima ţară în care ajunge trofeul EURO 2024.

"Este într-adevăr un efort de echipă, dar în primul rând Betano înregistrează o premieră mondială, fiind primul operator de pariuri sportive care face un parteneriat cu UEFA pentru EURO 2024. În spate sunt o serie de discuţii purtate cu reprezentanţii UEFA, am găsit deschidere acolo, dar ceea ce dă greutatea cea mai mare evenimentului este faptul că suntem prima ţară care porneşte acest turneu european al trofeului pe care îl vedeţi lângă mine", a explicat Dragoş Mândreci, country manager Betano România.

Trofeul EURO a sosit în România! ? Vino și tu să îl vezi, astăzi, de la ora 18:00, la Unirea Shopping Center. ?

Publicată de Betano Romania pe Miercuri, 28 februarie 2024

×
Subiecte în articol: EURO 2024 Ciprian Marica
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close