Antena 3 CNN Sport Un atacant surpriză propus la națională: "Avem nevoie de el! Este vîrf de Serie A"

Un atacant surpriză propus la națională: "Avem nevoie de el! Este vîrf de Serie A"

Un atacant surpriză propus la națională: "Avem nevoie de el! Este vîrf de Serie A"
Sursa foto: foto: pixabay.com
11 Feb 2016   •   11:20

Adrian Mutu speră să revină în tricoul naționalei pentru EURO 2016 și propune un nume surpriză pentru ofensiva "tricolorilor": George Țucudean.

Mutu și Țucudean au venit în această iarnă la ASA Tg. Mureș și au șanse să joace împreună în ofensiva ardelenilor. După cantonamentul din iarnă, "Briliantul" a rămas impresionat de calitățile colegului său, potrivit GSP.ro.

"Eu am mare încredere în el. Este un atacant important, care încă nu s-a exprimat la nivelul la care poate juca. Este un vîrf de Serie A. Îmi doresc să poată să dea 100% și să ajungă la națională. Avem nevoie de un atacant de nivelul lui", a spus Mutu la conferința de presă.

"Toată lumea vrea la EURO. Eu voi da tot ce pot, mai departe nu mai depinde de mine. Orice jucător și-ar dori să joace lîngă Adi Mutu. Sînt convins că am multe de învățat de la el" George Țucudean

Țucudean, 24 de ani, a jucat de-a lungul carierei la UTA, Dinamo, Standard Liege, Charlton și Steaua. În 165 de meciuri jucate în carieră, atacantul a marcat de 40 de ori.

Recent, Viorel Moldovan, unul dintre secunzii naționalei, a spus că România are nevoie de un atacant de careu și l-a nominalizat pe Țucudean ca unul dintre posibili candidați pentru această poziție.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close