Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2021 | Pagina 97

Știri Antena 3 CNN din Ianuarie 2021. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 97

2316 articole
Filtru articole


Resetează
  • Oameni
    02 Ian, 14:29
    Sunt oameni care schimbă lumea prin gesturi mici. Iar săptămâna aceasta, la "România Oamenilor Frumosi" vă propunem să cunoaşteţi câţiva dintre ei. Cristiana Marin şi-a creionat viitorul, la propriu, de la o vârstă fragedă. Ca oricărui copil, îi plăcea să deseneze, însă ceva avea să facă diferența: talentul înăscut. Părinții au remarcat că primele desene ale copilei sunt departe de a fi niște mâzgălituri. Așa că, la vârsta la care elevii abia descoperă tainele cititului și ale scrisului, Cristiana participa deja la concursuri de pictură. Iar premiile nu au întârziat să apară. Acum, ajunsă la majorat, tânăra pictoriță se poate mândri cu faptul că își asigură traiul din pasiunea ei. Descoperim împreună întreaga sa poveste!
    cristiana marin pictorita pasiune

    Cristiana Marin, micuţa pictoriţă care îşi asigură traiul din pasiunea ei

  • Actualitate
    02 Ian, 14:17
    2021 va fi un an foarte greu, o știm cu toții. Pandemia a făcut ravagii în sistemul sanitar și în economie, și va trece mai mult decât un an ca să ne revenim, și nici nu se pune problema revenirii la normalitatea pe care o știam.
    cumpara fabricat in romania

    Cumpără fabricat în România

  • Actualitate
    02 Ian, 12:47
    Unul dintre poliţistii răniţi grav în accidentul produs, ieri, pe DN 64, a murit. Este vorba despre şeful Postului de Poliție Morunglav. Tragedia s-a petrecut în prima zi a acestui an, după ce o ambulanţă s-a ciocnit cu o maşină de Poliţie, ambele aflate în misiune. O maşină de poliţie s-a ciocnit cu o ambulanţă care transporta un pacient violent.
    politist accident dn 64 politie ambulanta tragedie

    Un poliţist de 49 de ani a murit în accidentul rutier de pe DN 64

  • Be EU
    02 Ian, 12:10
    Sabina Iosub a vorbit în ediţia emisiunii Be Eu de astăzi cu Jaume Duch, putătorul de cuvânt al Parlamentului European, dar şi director general pentru comunicare. ''2020 este și anul în care, din nou, Uniunea Europeană a arătat că este utilă, că este eficientă, că poate să ajute cu adevărat cetățenii și statele membre să facă față consecințelor unei asemenea crize'', a spus Jaume Duch.
    parlamentul european be eu jaume duch bruxelles

    Be EU. Cum a fost 2020 în Parlamentul European

x close