Antena 3 CNN Timp liber Film Filmele anului 2024. Lista celor mai așteptate producții care vor ajunge în cinematografele din România

Filmele anului 2024. Lista celor mai așteptate producții care vor ajunge în cinematografele din România

Anul acesta va fi unul foarte bogat pentru cinefili. După luni întregi în care producțiile de la Hollywood au fost blocate de grevele scenariștilor și ale actorilor, cele mai așteptate filme vor ajunge pe marile ecrane.

Filmele anului 2024. Lista celor mai așteptate producții care vor ajunge în cinematografele din România
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   11:06

Pe 14 februarie, de Ziua îndrăgostiților, se lansează în cinematografe "Bob Marley: One love", film care urmărește viața legendarului cântăreț în perioada sa de glorie, cuprinsă între anii '60-'80.

Printre producătorii filmului se numără chiar fiul regretatului artist. 

Programată, inițial, în 2023, lansarea filmului "Dune 2" a fost amânată pentru 1 martie 2024, din cauza grevelor de la Hollywood.

"Furiosa: A Mad Max Saga" va avea lansarea pe 24 mai. Precedentul film, în care au jucat Tom Hardy și Charlize Theron, a câștigat șase premii Oscar. 

Citește și: Cele mai așteptate concerte în 2024 | Cântăreții care vor face show pe cele mai mari scene din România

Partea a doua a filmului Joker, care în 2019 i-a adus premiul Oscar protagonistului Joaquin Phoenix, va ajunge pe marile ecrane la data de 4 octombrie. În peliculă, Phoenix va face pereche cu Lady Gaga, în rolul lui Harley Quinn.

Pe 8 octombrie va fi lansată cea de-a treia parte a filmului "Venom 3", în care Tom Hardy interpretează un jurnalist al cărui corp găzduiește o formă de viață extraterestră. Producătorii au dezvăluit puține detalii despre scenariul peliculei, chiar și titlul este ținut la secret. 

La mai bine de două decenii după filmul din 2000, "Gladiator 2" va face deliciul cinefililor. Din distribuția peliculei, care se lansează pe 22 noiembrie, fac parte nume sonore, precum Joaquin Phoenix și Pedro Pascal. 

×
Subiecte în articol: filme 2024 actori Hollywood cinematografe
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close