Antena 3 CNN Timp liber Fun Harta stereotipurilor: România, ţara vandalilor şi a ţiganilor. Suedezii, un popor de perverşi. Bulgarii, retardaţi

Harta stereotipurilor: România, ţara vandalilor şi a ţiganilor. Suedezii, un popor de perverşi. Bulgarii, retardaţi

Harta stereotipurilor: România, ţara vandalilor şi a ţiganilor. Suedezii, un popor de perverşi. Bulgarii, retardaţi
Sursa foto: Foto: businessinsider.com
05 Sep 2011   •   11:30
O serie de hărţi ironice la adresa statelor din întreaga lume a fost publicată de Business Insider. România este prezentată ca fiind un tărâm al vandalilor şi al ţiganilor, Bulgaria este considerată o adunătură de retardaţi, iar suedezii sunt un popor de perverşi.

Hărţile au fost realizate de Yanko Tsvetkov, un designer cu un dezvoltat simţ al umorului. El a prezentat fiecare stat prin prisma altor naţii.

Astfel, în viziunea grecilor, cea mai mare parte din Uniunea Europeană este Uniunea workaholicilor încăpăţânaţi, România este tărâmul vandalilor şi liliecilor, Bulgaria este o adunătură de retardaţi, italienii sunt plagiatori, iar suedezii sunt perverşi.

În viziunea ruşilor, România este, de fapt, "Moldova". Germanii văd ţara noastră ca o patrie a vampirilor, iar pentru italieni românii sunt hoţi.

Turcii consideră că România este patria ţiganilor, iar americanii cred că personajul Dracula este cel mai reprezentativ pentru România.


 

×
Subiecte în articol: harta ironie România
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close