Antena 3 Timp liber Fun Harta stereotipurilor: România, ţara vandalilor şi a ţiganilor. Suedezii, un popor de perverşi. Bulgarii, retardaţi

Harta stereotipurilor: România, ţara vandalilor şi a ţiganilor. Suedezii, un popor de perverşi. Bulgarii, retardaţi

05 Sep 2011   •   11:30
Harta stereotipurilor: România, ţara vandalilor şi a ţiganilor. Suedezii, un popor de perverşi. Bulgarii, retardaţi
Sursa foto: Foto: businessinsider.com
O serie de hărţi ironice la adresa statelor din întreaga lume a fost publicată de Business Insider. România este prezentată ca fiind un tărâm al vandalilor şi al ţiganilor, Bulgaria este considerată o adunătură de retardaţi, iar suedezii sunt un popor de perverşi.

Hărţile au fost realizate de Yanko Tsvetkov, un designer cu un dezvoltat simţ al umorului. El a prezentat fiecare stat prin prisma altor naţii.

Astfel, în viziunea grecilor, cea mai mare parte din Uniunea Europeană este Uniunea workaholicilor încăpăţânaţi, România este tărâmul vandalilor şi liliecilor, Bulgaria este o adunătură de retardaţi, italienii sunt plagiatori, iar suedezii sunt perverşi.

În viziunea ruşilor, România este, de fapt, "Moldova". Germanii văd ţara noastră ca o patrie a vampirilor, iar pentru italieni românii sunt hoţi.

Turcii consideră că România este patria ţiganilor, iar americanii cred că personajul Dracula este cel mai reprezentativ pentru România.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close