Antena 3 CNN Timp liber Fun România explicată cu umor. Cum au ajuns mititeii în ţara noastră şi de ce conţin carne de porc

România explicată cu umor. Cum au ajuns mititeii în ţara noastră şi de ce conţin carne de porc

România explicată cu umor. Cum au ajuns mititeii în ţara noastră şi de ce conţin carne de porc
15 Oct 2013   •   14:12

V-ati întrebat vreodată cum au ajuns micii (sau mititeii) pe grătarele mioritice? I-am inventat noi sau au fost importaţi din alte ţări şi doar adaptaţi?

Un utilizator de Internet şi-a propus să explice ALTFEL toate aceste lucruri printr-un serial intitulat "România Explicată". Altfel, anume cu umor. Cosmin, un "român get-beget", explică într-un clip postat pe YouTube unde au apărut pentru prima dată micii, ce rude au prin zona balcanică, dar şi prin Asia, dar şi de ce "ai noştri" conţin carne de porc.

Urmăreşte clipul de mai sus pentru a afla povestea mititeilor.

Conform descrierii de pe canalul de YouTube, "România Explicată" îşi propune să explice, cu umor şi pe înţelesul tuturor, ce se întâmplă cu şi în ţara noastră. "Răspundem la întrebări simple (dar cu răspunsuri complicate), crescând pe alocuri pipota-n noi când e de bine ce am aflat despre România noastră sau făcând haz de necaz atunci când nu avem de ales", se arată pe pagina proiectului "România Explicată".

Primul episod al serialului România Explicată a fost dedicat Stemei României
.


×
Subiecte în articol: mici
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close