Antena 3 CNN Actualitate Jurnalişti ai Antena 3 şi nu numai, la Plimbarea Libertăţii

Jurnalişti ai Antena 3 şi nu numai, la Plimbarea Libertăţii

Jurnalişti ai Antena 3 şi nu numai, la Plimbarea Libertăţii
10 Aug 2014   •   20:47
In urma apelului făcut de Mircea Badea, în jurul Palatul cotroceni s-a format un lanţ uman. La plimbarea libertăţii au venit toţi jurnaliştii Antena 3
 
"Suntem aici într-o plimbare, suntem foarte mulţi. Toţi oamenii cu care m-am plimbat pe aici spun să luptăm în continuare pentru ei, pentru că de fiecare dată noi am făcut asta. Suntem foarte mulţi şi idee este că este o plimbare împotriva abuzurilor, unei atât de evidente încercări de a pune pumnul În gura presei", a explicat Sandra Stoicescu, realizatorul emisiunii "100 de minute". 
 
Realizatorul emisiunii "News Magazine", Andreea Stroe a participat, de asemenea, la plimbare, şi a povestit că o doamnă şi-a cerut scuze că a votat cu Traian Băsescu: 
 
"A fost o doamnă mai devreme care îşi cerea iertare că nu ne-a susţinut până acum. Le mulţumim tuturor, sunt foarte mulţi oameni şi le mulţumim tuturor. Oamenii ne spun să continuăm lupta, continuăm să luptăm."
 
Cătălina Porumbel, realizator al emisiunii "Ediţie de Weekend", a recunoscut că a fost impresionată de numărul mare de oameni care au ieşit alături de Antena 3 la plimbare. 
 
"Suntem câtă frunză şi iarbă, le mulţumesc din suflet tuturor acestor oameni, pentru că au venit astăzi să se plimbe cu noi, pentru că au demonstrat că astăzi sunt alături de noi, atunci când avem, nevoie. Astăzi demonstrăm că Antena 3 nu este un sediu, Antena 3 este un fenomen, un spirit, Antena 3 a fost alături de toţi oamenii atunci când au avut nevoie, am fost, suntem şi rămânem apărătorii drepturilor cetăţenilor şi este important că astăzi suntem în număr mare. Nu ştiu dacă domnul Băsescu este la Cotroceni, pentru că este duminică, dar sper să se uite şi să vadă cât de mulţi suntem."
 
Colega noastră Laura Nureldin a fost înconjurată de oameni care i-au amintit cât de iubită este echipa Antena 3. 
 
"România "din teren" este România care pe tot drumul acesta din jurul Palatului Cotroceni ne-a spus doar cât de mult ne iubeşte. Mişcarea face bine. Romanii spuneau că o minte sănătoasă sălăsluieşte într-un corp sănătos. Ieşim să ne mişcăm, începem să gândim limpede."
 
Colega noastră de la Matinal, Nadina Câmpean, a recunoscut că a fost impresionată de lanţul uman format în jurul Palatului Cotroceni. 
 
"Trăiesc emoţii pe care nu le-am trăit niciodată. Dacă se îndoia cineva de încrederea pe care o au oamenii în Antena 3, iată că nu mai este nevoie de niciun comentariu. Faptul că s-a format un lanţ uman în jurul Palatului Cotroceni spune tot. Dacă noi rămânem fără sediu, vom fi şi mai puternici. Cred că se vede cât de tare ne susţine lumea."
 
Dar nu doar jurnalişti Antena 3 au fost prezenţi la plimbare. Monica Ghiurco a ţinut, de asemenea, să participe şi a arătat cât de important este acest moment. 
 
"Sunt un cetăţean care crede că încă mai trăieşte într-o ţară liberă, într-o ţară în care drepturile presei sunt apărate, în care foarte multă lume de bună credinţă simte că este momentul să se implice, probabil, mai activ în treburile societăţii. Cred că este momentul "trezirii conştiinţei naţionale" în rândul tuturor celor care ne aflăm aici."

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close