Antena 3 CNN Timp liber Muzică José Carreras: Pentru un artist este o mare satisfacţie să vă cânte dumneavoastră. Muzica îmi oferă un mare privilegiu

José Carreras: Pentru un artist este o mare satisfacţie să vă cânte dumneavoastră. Muzica îmi oferă un mare privilegiu

José Carreras: Pentru un artist este o mare satisfacţie să vă cânte dumneavoastră. Muzica îmi oferă un mare privilegiu
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Mai 2012   •   22:31

Mihai Gâdea ridică ştacheta şi îl aduce publicului din România pe unul dintre cei mai proeminenţi tenori ai lumii, José Carreras, în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Într-o atmosferă relaxantă şi primitoare, maestrul vorbeşte despre cariera sa şi despre motivul pentru care, de-a lungul anilor, acesta a vizitat de mai multe ori România, susţinând concerte la Bucureşti şi Timişoara.

"Adevărul este că România este o ţară cu o cultură importantă, atât în ceea ce priveşte muzica dar şi din punctul de vedere al celorlalte arte. Pentru un artist este o mare satisfacţie să vă cânte dumneavoastră. Este un regal pentru orice artist să poată bucura oamenii. E o mare onoare să fiu prezent în România" a afirmat, la Antena 3, tenorul José Carreras.

Întrebat ce înseamnă muzica pentru el şi cum ar putea fi ea definită, Carreras răspunde că, în viaţa sa, muzica nu este doar o profesie, ci o vocaţie. "Muzica îmi oferă un mare privilegiu. Este vehiculul prin care pot să transmit emoţiile pe care le port. Cred că sunt puţine persoanele, artiştii, care pot transmite astfel trăirile lor".


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EDIŢIEI DE MIERCURI A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Antena 3 artist muzica tenor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close