Antena 3 CNN Externe Ponta neagă că omul lui Ghiţă ar fi cu el în delegaţia din Asia: "Nu ştiu unde se duc oamenii domnului Ghiţă"

Ponta neagă că omul lui Ghiţă ar fi cu el în delegaţia din Asia: "Nu ştiu unde se duc oamenii domnului Ghiţă"

Ponta neagă că omul lui Ghiţă ar fi cu el în delegaţia din Asia: "Nu ştiu unde se duc oamenii domnului Ghiţă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Iun 2013   •   18:34

Premierul Victor Ponta a negat, vineri, că mâna dreaptă a deputatului PSD Sebastian Ghiţă, Alex iacobescu, ar fi în delegaţia pe care el o face în aceste zile în Asia.  

 
Întrebat cine este în delegaţia de oameni de afaceri care îl însoţeşte, prim-ministrul a răspuns:
 
"Nu am luat cu mine nici un om de afaceri. (...) Dar aici în Uzbekistan, cu o zi înainte de vizita mea, a fost un forum, pentru primat dată după 11 ani, un forum cu reprezentanţi ai companiilor din IT, infrastructură, turism. Nu ştiu unde se duc oamenii domnului Ghiţă, nu mă întreabă unde se duc (...) eu nu am oameni de afaceri în delegaţie", a declarat premierul Victor Ponta, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Singurul om de afaceri care face parte din delegaţia premierului Victor Ponta în Asia este mâna dreaptă a deputatului PSD Sebastian Ghiţă, Alex Iacobescu.
 
Guvernul nu a anunţat până în acest moment lista oficială a membrilor delegaţiei lui Victor Ponta în turneul său asiatic. 



 

 


 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close