Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie, la un pas de moarte din cauza obsesiei pentru slăbit. Brad Pitt a dus-o la spital în stare gravă

Angelina Jolie, la un pas de moarte din cauza obsesiei pentru slăbit. Brad Pitt a dus-o la spital în stare gravă

Angelina Jolie, la un pas de moarte din cauza obsesiei pentru slăbit. Brad Pitt a dus-o la spital în stare gravă
Sursa foto: Foto: celebrity-pictures.ca
19 Dec 2011   •   23:23

Angelina Jolie a fost la un pas de moarte din cauza obsesiei pentru slăbit. Zilele trecute, actriţa a ajuns la spital în stare foarte gravă, după o supradoză de amfetamine. Cel care a sunat la serviciile de urgenţă a fost chiar soţul ei, actorul Brad Pitt.

Pentru Angelina Jolie, riscul a însemnat, de această dată, un medicament african pentru slăbit pe bază de amfetamine. Pastilele aproape că au omorât-o, scrie presa de scandal din Statele Unite. Actriţa era inconştientă şi nu mai respira când Brad Pitt a chemat Salvarea. Medicii au reuşit cu greu să o readucă la viaţă.
 
Dependenţa Angelinei Jolie de amfetamine a început în urmă cu trei ani. Atunci a decis să ia măsuri drastice pentru a reveni la silueta de dinaintea naşterii gemenilor Knox şi Vivienne. Mai ales că trebuia să se reîntoarcă şi pe platourile de filmare. Pregătea rolul din filmul de superacţiune Salt şi trebuia să fie în cea mai bună formă.

Angelina a devenit dependentă de amfetamine şi obsedată de slăbit. A ajuns să cântărească 43 de kilograme, foarte puţin pentru o femeie de un metru 72 înălţime. Presa de scandal scrie că au influenţat-o şi misiunile în taberele de refugiaţi. I-a spus lui Brad că dacă oamenii şi copiii de acolo nu au ce mânca, nu e drept ca ea să mai mănânce.

Acum, frumoasa actriţă e în curs de refacere. A apărut, sâmbătă, alături de Brad şi de cei şase copii la un spectacol al Cirque de Soleil, la Las Vegas.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close