Antena 3 CNN Show Showbiz Fotografie COMPROMIŢĂTOARE cu Oana Zăvoranu. Vezi cum a reacţionat aceasta

Fotografie COMPROMIŢĂTOARE cu Oana Zăvoranu. Vezi cum a reacţionat aceasta

Fotografie COMPROMIŢĂTOARE cu Oana Zăvoranu. Vezi cum a reacţionat aceasta
17 Iul 2012   •   21:38

Oana Zăvoranu este vedeta unui nou scandal. Ea este acuzată că a spart geamurile unui salon de înfrumuseţare. Există şi o plângere la poliţie. Iar patroana bănuieşte că Oana s-a răzbunat după ce o fotografie compromiţătoare, cu ea aproape goală, ar fi apărut în presă. Poza ar fi fost făcută de una dintre angajate şi vândută pe bani multi.



Oana Zăvoranu trebuie să dea din nou explicaţii poliţiştilor. Cea din cauza căreia va ajunge în faţa lor e proprietara unui salon de frumuseţe din zona în care locuieşte. Femeia a depus o plângere la poliţie după ce una dintre ferestre i-a fost spartă. Iar primul suspect este chiar Oana Zăvoranu.


Împreună, Oana şi iubitul ei Răzvan, au venit să răspundă acuzaţiilor. Nici prin gând nu le-ar fi trecut să-şi facă singuri dreptate, chiar dacă ştiu amândoi cu siguranţă că angajatele salonului nu fac altceva decât să-i fotografieze. Aşa ar fi şi apărut poza de la care a pornit scandalul.

În ciuda aparenţelor, diva spune însă că s-a săturat de publicitate negativă. Mai ales că notorietatea îi face şi o mulţime de probleme. Este al patrulea dosar penal pe care poliţia i-l deschide în ultimii ani.

Oana Zăvoranu a fost fotografiată aproape goală, întinsă pe capota maşinii iubitului. O simplă neînţelegere între doi îndrăgostiţi, spun protagoniştii incidentului.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu scandal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close