Știri Antena 3 CNN din 06 Noiembrie 2020

Știri Antena 3 CNN din 06 Noiembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume.

72 articole
  • Opinii
    06 Noi, 23:55
    România se confruntă în acest moment, când cazurile noi de coronavirus au depăşit 10.000 în 24 de ore, cu o criză fără precedent în ultimii 85 de ani. Profesorul Dan Voiculescu susţine că putem vorbi acum despre o perioadă în care nu mai trebuie să ne aşteptăm să fim salvaţi de alţii ci trebuie să înţelegem miza momentului şi să ne salvăm singuri. Doar o reacție solidară, la nivel național, ne poate ajuta să depășim cu bine acest moment, la fel cum am făcut-o în multe alte crize de-a lungul istoriei
    romania se poate salva prin solidaritate nationala

    Dan Voiculescu: ''Ne confruntăm cu cea mai mare amenințare la adresa națiunii noastre din ultimii 85 de ani!''

  • Actualitate
    06 Noi, 23:47
    În urmă cu o săptămână, cadavrul unei femei a fost găsit ars în proporție de 90% într-o valiză, pe un câmp situat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. În cadrul anchetei, autoritățile au luat în calcul şi o ipoteză extremă: femeia ar fi putut fi ucisă într-un ritual de natură satanică pentru sărbătoarea de Halloween.
    ipoteza extrema femeie incediata giurgiu

    Ipoteză extremă în cazul femeii incendiate de la Ghimpaţi: ritual satanist

  • Actualitate
    06 Noi, 23:30
    Raed Arafat a tras un nou semnal de alarmă vineri și a îndemnat românii să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului. Potrivit șefului DSU, impactul noilor măsuri luate joi seară se va vedea după două cicluri de 14 zile de la aplicarea lor, dar nu exclude luarea unor măsuri suplimentare în zonele afectate mai grav.
    raed arafat masuri pandemie covid 19 lockdown

    Raed Arafat, veste proastă pentru români. Unde se vor lua măsuri și mai dure

Filtru articole


Resetează
x close