Antena 3 CNN Actualitate A murit doctorul Eugeniu Ilicea, fondatorul Societăţii Academice de Medicină de Familie din România

A murit doctorul Eugeniu Ilicea, fondatorul Societăţii Academice de Medicină de Familie din România

Doctorul Eugeniu Ilicea, unul dintre cei mai cunoscuţi medici de familie din Constanţa, a murit. Medicul a fost timp de 15 ani cadru didactic la Facultatea de Medicină și membru fondator şi vicepreşedinte al Societăţii Academice de Medicină de Familie din România.

A murit doctorul Eugeniu Ilicea, fondatorul Societăţii Academice de Medicină de Familie din România
de Dan Gabor    |    06 Noi 2020   •   22:10

Comunitatea universitară regretă dispariţia doctorului Eugeniu Ilicea

„Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegului nostru, prof. univ. dr. Eugeniu Ilicea, cadru didactic titular în cadrul Facultăţii de Medicină, timp de 15 ani, începând din 1996, şi profesor asociat până în anul 2018.

Domnul profesor Ilicea a fost membru fondator şi vicepreşedinte al Societăţii Academice de Medicină de Familie din România, numele său reprezentând, astăzi, un reper în înfiinţarea şi dezvoltarea specialităţii de Medicină de Familie din ţara noastră.

Pentru aportul deosebit adus evoluţiei acestei discipline, pentru numeroasele articole, studii şi publicaţii ce au vizat-o, pentru generaţii de studenţi şi rezidenţi, cărora le-a călăuzit paşii cu pasiune şi determinare, în cei 22 de ani de activitate în cadrul UOC, domnul profesor Ilicea va rămâne în amintirea noastră ca un mentor dedicat, un bun coleg şi dascăl. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a transmis comunitatea academică a Universităţii „Ovidius” din Constanţa.

 

×
Subiecte în articol: Eugeniu Ilicea

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close