Antena 3 Politică Grindeanu: "PNL are doi miniştri cu COVID. Şi acum iarăşi dau vina pe noi şi ne bagă în case pe toţi"

Grindeanu: "PNL are doi miniştri cu COVID. Şi acum iarăşi dau vina pe noi şi ne bagă în case pe toţi"

de Gabriel Dano    |    06 Noi 2020   •   19:45
Grindeanu: "PNL are doi miniştri cu COVID. Şi acum iarăşi dau vina pe noi şi ne bagă în case pe toţi"
Sursa foto: Hepta

Sorin Grindeanu acuză Guvernul Orban că a eşuat "groaznic în gestionarea pandemiei", motiv pentru care "trebuie să plece acasă". Prim-vicepreședintele PSD îi acuză pe liberali că "sunt haotici", iar "preşedintele Klaus Iohannis a prezentat şedinţa de Guvern care a consfiinţit eşecul guvernării liberale".

"De ce ne bagă iar în casă? Pentru că acest Guvern de incompetenţi şi hoţi a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei. Sunt total depăşiţi de situaţie. Sunt haotici! Din cauza lui Orban şi a Guvernului PNL intrăm iarăşi cu toţii în case", a declarat Sorin Grindeanu, vineri, la Timişoara.

Sorin Grindeanu susține că liberalii nu au niciun plan pentru România "să ne salveze vieţile şi economia".

"Ce ne spuneau în toate aceste luni? Purtaţi măşti, păstraţi distanţa, iar ei sunt primii care nu fac acest lucru. Nu au niciun plan pentru România să ne salveze vieţile şi economia. Au un singur plan, să se salveze pe ei. Vor alegeri", a afirmat fostul premier.

Fostul premier a adăugat că la alegerile parlamentare "trebuie să ne mobilizăm cu toţii să schimbăm acest Guvern".

"Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei şi tebuie să plece acasă. Am văzut aseară cum preşedintele Klaus Iohannis a prezentat şedinţa de Guvern care a consfiinţit eşecul guvernării liberale.

Am văzut cum preşedintele Iohannis şi Guvernul ne spun că trebuie să închidem pieţele, trebuie să închidem târgurile, trebuie să închidem tot ce înseamnă producţie în România, dar supermarketurile rămân deschise.

Asta înseamnă Guvernare liberală: să nu te intereseze cum merge economia ţării, ci să te intereseze cum merge economia marilor corporaţii", a arătat Sorin Grindeanu.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close