Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Raed Arafat, apel pentru părinți! Milioane de vieți sunt în pericol

100 de minute: Raed Arafat, apel pentru părinți! Milioane de vieți sunt în pericol

100 de minute: Raed Arafat, apel pentru părinți! Milioane de vieți sunt în pericol
Sursa foto: Foto: Raed Arafat/Facebook
19 Dec 2016   •   16:55

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a vorbit în ediția de luni a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, despre riscurile la care sunt expuși copiii ai căror părinți refuză să-i vaccineze, dintr-o lipsă de informare corectă.

”Vaccinarea se face de zeci de ani, de foarte mult timp. Cei care spun acum să nu se vaccineze copiii, ei au fost la rândul lor vaccinați. Poate că unii dintre ei sunt în viață tocmai pentru că au fost vaccinați și nu au suferit complicații la bolile copilăriei. A spune la populație să nu se vaccineze înseamnă să rămână descoperiți copii cu imunitate redusă, până ce fac bolile de copii, care unele dintre ele pot să aibă manifestări extrem de grave, care să ducă la deces. Este risc pentru comunitate și inclusiv pentru copiii care sunt vaccinați, dar sunt în jurul lor foarte mulți copii nevaccinați”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

În acest sens, Raed Arafat a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj amplu în care scrie că este datoria sa, ca medic, să ia o poziție clară în privința campaniei anti-vaccinare.

”Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor. Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic va spun ca cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare. Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorita vaccinarii si care a inceput sa re-apara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat. Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva! Urmariti linkurile de mai jos, chiar daca sunt atipice ca si prezentare, ele zic multe adevaruri despre vaccinare si despre faptul ca vaccinarea copiilor este vitala! Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: vaccinare 100 de minute Raed Arafat
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close