Antena 3 CNN Actualitate Acuzații reciproce de agresiune între un primar PSD și reprezentanți ai USR

Acuzații reciproce de agresiune între un primar PSD și reprezentanți ai USR

Acuzații reciproce de agresiune între un primar PSD și reprezentanți ai USR
Sursa foto: foto- Pexels
28 Aug 2018   •   16:20

Primarul social-democrat al comunei argeşene Dârmăneşti, Emilian Ciolan, a reclamat, marţi, că a fost agresat în biroul său de doi reprezentanţi ai USR, care, la rândul lor, îl acuză de agresiune pe edil, prezentând şi o înregistrare video drept probă.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în urma unui apel la 112, prin care se sesiza existenţa unei stări conflictuale în incinta Primăriei Dârmăneşti. Agenţii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat, identificat ulterior ca fiind primarul Ciolan, prezenta câteva leziuni în zona feţei, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Primarul a reclamat că a fost agresat în biroul său de doi bărbaţi, care, ulterior, au fost identificaţi şi conduşi la audieri.

În urma sesizări edilului, poliţiştii au început cercetări pentru stabili dacă în acest caz a fost săvârşită infracţiunea de ultraj.

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că cei doi bărbaţi au pus la dispoziţia anchetatorilor înregistrări video ale incidentului. De asemenea, poliţiştii urmează să ridice înregistrările realizate de camerele de supraveghere din incinta instituţiei, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Filmarea realizată de cei doi bărbaţi a fost postată şi pe pagina de Facebook a USR Argeş. În comentariul care însoţeşte imaginile, primarul Emilian Ciolan este acuzat că s-a comportat violent cu reprezentanţii partidului, care intenţionau să depună listele cu semnăturile strânse în campania "Fără penali în funcţii publice".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: primar agresat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close