Antena 3 CNN Actualitate Alarmă în familia fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: Mama Melisei a dispărut de acasă

Alarmă în familia fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: Mama Melisei a dispărut de acasă

Tatăl Melissei Lungu, fata ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, a sunat la 112 și a anunțat faptul că nu mai reușește să ia legătura cu soția sa, după ce aceasta i-a trimis mai multe mesaje cu tentă sinucigașă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   18:25

Update: Mai multe echipaje de poliție au plecat în căutarea Anei Maria Lungu. Femeia a fost găsită în apropierea locului unde Melis a fost ucisă în urmă cu cinci zile. Echipajul SMURD ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor.

Din fericire, mama Melisei nu apucase să facă niciun gest necugetat. Era doar extrem de agitată și cerea în permanență să fie lăsată în pace. Soțul, ajuns și el la fața locului, a reușit să o liniștească.

Soțul a sunat la 112 și zeci de echipaje de polițiști au căutat-o prin tot orașul.  A fost găsită de polițiști în Grădina Botanică, în locul unde fata a fost ucisă. 

”Te iubesc foarte mult, să ai grijă de Alice, eu nu pot să trăiesc fără Meliss”, a sunat unul dintre mesajele trimise de femeie.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul fetei ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Ce au aflat anchetatorii chiar în ziua înmormântării

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii locali au găsit-o pe femeie în Grădina Botanică, în locul în care a fost înjunghiată fiica sa.

Mama Melissei a fost cooperantă și nu a dorit să urce în ambulanță.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close