Antena 3 CNN Actualitate Incredibil: ANAF, instituţia statului care măsluieşte realitatea

Incredibil: ANAF, instituţia statului care măsluieşte realitatea

Incredibil: ANAF, instituţia statului care măsluieşte realitatea
21 Feb 2016   •   17:57
După ce a notificat trustul Intact să evacuze clădirile în termen de cinci zile, ANAF și-a amintit că atunci când s-a mutat dintr-un sediu în altul, a făcut acest lucru tot în cinci zile, dar asta însemna numai cablarea unor calculatoare. Acum, paragraful respectiv a dispărut din comunicatul instituției.
 
Informația a fost observată de jurnaliștii Antena 3 și prezentă de Adrian Ursu, duminică, la emisiunea Secvențial, de la Antena 3.
 
”Mistificarea adevărului nu se întâlnește doar la propagandă, ci și la o instituție a statului”, a spus Adrian Ursu.
 
Comunicatul inițial al ANAF datează din 12 august 2015, atunci când instituția s-a mutat într-un sediu care era deja utilat, cel al fostei Primării a sectorului 1. În comunicatul de presă transmis, se spunea că mutarea se face în cinci zile.
 
Astăzi, din comunicatul ANAF postat on-line ”s-a pierdut” un paragraf. Fix acela în care se vorbea de mutarea în cinci zile. ”În rest, comunicatul e identic”, a asigurat Adrian Ursu, moderatorul emisiunii Secvențial.
 
Oana Stancu: Sunt mâini nevăzute care au preluat România
 
”Și atunci mai e doar în mâinile speriatului Diaconu (Gelu Diaconu, fostul șef ANAF - n.r.) cum a încercat să se croșeteze această operațiune? Sunt mâini nevăzute care au preluat România”, a comentat jurnalistul Oana Stancu, invitată la Antena 3.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate





 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close