Antena 3 CNN Actualitate Andronic, detalii în exclusivitate de la întâlnirea cu Ghiță: Avea dispozitiv de supraveghere

Andronic, detalii în exclusivitate de la întâlnirea cu Ghiță: Avea dispozitiv de supraveghere

Andronic, detalii în exclusivitate de la întâlnirea cu Ghiță: Avea dispozitiv de supraveghere
de M.Z.    |    05 Iun 2017   •   16:15

Ziaristul Dan Andronic a dezvăluit luni, la Antena 3, că după întâlnirea cu Sebastian Ghiță de la Belgrad, a înțeles că fostul deputat PSD avea dispozitiv de supraveghere, este speriat și filat tot timpul.

”Nu neapărat speriat de filaj, dar când a fugit din România, se aștepta la ce e mai rău. Cred că în Belgrad se simte mai protejat”, a spus ziaristul Dan Andronic luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Despre întâlnirea pe care cei doi au avut-o, Andronic a povestit: ”El a plecat mai devreme ca mine, că avea o întâlnire cu avocații. Din cei patru bărbați cu gentuță care au apărut la restaurant, doi s-au ridicat și au plecat (după Ghiță - n.r.), doi au rămas. Mi-au dat impresia că făceau parte dintr-o operațiune de supraveghere”.

Andronic: Ghiță e schimbat, a slăbit 20 de kilograme

Ziaristul a mai remarcat că Sebastian Ghiță este complet schimbat, atât ca înfățișare, cât ca și comportament.

”Ca înfățișare nu mai seamănă. A slăbit 18-20 de kilograme, ceea ce pentru un om la înălțimea și constituția lui e foarte mult. Se îmbracă cu totul altfel, e foarte discret, merge doar cu taxiul”, a spus Dan Andronic.

În ceea ce privește comportamentul, Andronic a mai punctat: 

”E discret, nu a vrut să-mi arate nici casa în care locuiește. Deci, e mult mai precaut decât l-am cunoscut până în decembrie 2016. A vorbit cu avocații, am înțeles o parte din rezerve”.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close