Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider absolut de audienţă

Antena 3, lider absolut de audienţă

Antena 3, lider absolut de audienţă
09 Aug 2014   •   14:45
Susţinerea uriaşă de care se bucură Antena3 s-a văzut în numărul mare de telespectatori care au urmărit ieri pînă noaptea tîrziu postul nostru de televiziune. 
 
Românii au urmărit la Antena3 sentinţa dată în dosarul Telepatia şi primele reacţii la decizia judecătorilor. 
 
Postul nostru de televiziune a fost lider absolut de audienţă ore în şir. 
 
Potrivit audienţelor oficiale, Antena 3 a obţinut 16,6 puncte de share pe întreaga zi şi 17,9 în prime time. 
 
Cifrele sunt şi de şase ori mai mari decât cele obţinute de competitorii postului nostru, ceea ce însemană că de şase ori mai mulţi oameni au preferat să se informeze de la Antena 3 în comparaţie cu posturile care fac propagandă pentru Traian Băsescu. 
 
Şi ediţiile speciale realizate peste zi au avut cifre record de audienţă. Emisiunea realizată de Laura Nureldin şi Adrian Ursu a ridicat cifrele până la 22 puncte de share. 
 
Audienţa a crescut continuu în programele realizate de Maria Coman, Alina Petrescu în defavoarea posturilor concurente, care au avut cifre în scădere până seara. 
 
Audienţă foarte bună a avut şi Dana Grecu, care a făcut un tur al clădirii în care sunt redacţiile Antena 1 şi Antena 3, pentru a arăta telespectatorilor ce vrea DNA să confişte.
 
Cea mai mare audienţă s-a înregistrat pe parcursul ediţiei speciale realizată de Mihai Gâdea, când au venit în studio toţi realizatorii Antenei 1 şi Antenei 3. 
 
Vârful de audienţă a fost atins după miezul nopţii când Antena 3 a avut o cotă de piaţă de 26,7 
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close