Antena 3 Actualitate Bacău. Copil de 10 ani electrocutat în gară, după ce a fugit de la bunicii care îl băteau

Bacău. Copil de 10 ani electrocutat în gară, după ce a fugit de la bunicii care îl băteau

de Antena3.ro    |    02 Oct 2011   •   21:48
Bacău. Copil de 10 ani electrocutat în gară, după ce a fugit de la bunicii care îl băteau
Sursa foto: Foto: Videonews

Din mâinile bunicilor care îl băteau, un copil de 10 ani din Bacău a ajuns mai mult mort decât viu la spital. A vrut să fugă de acasă şi să se ascundă pe un vagon dezafectat din gară, dar a atins firele din greşeală şi s-a electrocutat.

De câteva luni, micuţul era crescut de bunici, deoarece mama lui este plecată în Italia la muncă, iar tatăl în Anglia. În minutele în care era conştient, copilul a povestit medicilor că bunicii îl băteau mereu şi îl pedepseau sever pentru cea mai mică greşeală. De aceea, a decis să se ascundă de ei până la întoarcerea părinţilor.

Din nefericire locul ales era foarte periculos. Cei 27.000 de volţi care i-au trecut prin corp i-au provocat arsuri de gradul trei pe jumătate din trup. Copilul a fost deja operat de medicii din Bucureşti, dar prognosticul este rezervat. Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis deja o anchetă. 

La începutul acestei săptămâni, o fetiţă din Arad s-a înfometat până la moarte, de dorul mamei sale. Femeia era plecată la muncă în Italia, iar ea a rămas în grija bunicii, care se pare că o bătea. 

 
Get Adobe Flash player
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close