Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul acuzat că l-a omorât pe viceprimarul din Joseni a leşinat în timpul reconstituirilor

Bărbatul acuzat că l-a omorât pe viceprimarul din Joseni a leşinat în timpul reconstituirilor

Bărbatul acuzat că l-a omorât pe viceprimarul din Joseni a leşinat în timpul reconstituirilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Iun 2011   •   23:53

Bărbatul acuzat că l-a omorât pe viceprimarul din Joseni pentru că a fost molestat sexual de acesta a leşinat de două ori, miercuri, în timpul reconstituirii. A fost doborât de presiune, spun medicii, pentru că a revenit, pentru prima oară, la locul faptei.

La 31 de ani ai săi, principalul suspect, un bărbat în toată firea, a fost copleşit de emoţii, când a fost nevoit să refacă paşii din ziua crimei. Din ziua în care viceprimarului din Joseni a fost omorât cu trei focuri de armă. L-ar fi abuzat sexual şi s-a răzbunat.

"Din declaraţia inculpatului, repet, rezultă că acesta ar fi fost molestat de victimă", a declarat Marian Gherman, procuror criminalist al secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General.

Mai întâi, bărbatul a căzut din picioare în jurul orei 9 dimineaţa, într-o clădire din apropierea locului crimei. Şi-a revenit repede şi a refuzat să meargă la spital. A crezut că poate să ducă reconstituirea la bun sfârşit.

La ora 11, suspectul a fost adus de poliţişti la casa victimei lui, Csala Zsolt. Totul părea în regulă.

"Inculpatul ne-a indicat locul în care a pândit-o pe victimă timp de aproximativ 30 de minute, la marginea pădurii situată în spatele cabanei", a spus Marian Gherman.

A căzut din nou din picioare. A doua oară nu şi-a mai revenit până când nu au venit medicii la faţa locului.

"Din păcate, activitatea nu a putut fi finalizată, întrucât acestuia i s-a făcut rău", a precizat Marian Gherman.

De vină a fost stresul, spun medicii. Cel mai probabil, bărbatul şi-a dat seama că odată ce e făcută reconstituirea, soarta lui e pecetluită. Va sta la închisoare mulţi ani. Anchetatorii spun că vor încerca să facă o altă reconstituire doar atunci când suspectul îşi va reveni complet.

 


×
Subiecte în articol: lesin barbat omor viceprimar
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close