Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul cu semnalmentele celui care l-a ucis pe taximetrist, văzut frecvent în zonele Obor şi Obregia

Bărbatul cu semnalmentele celui care l-a ucis pe taximetrist, văzut frecvent în zonele Obor şi Obregia

Bărbatul cu semnalmentele celui care l-a ucis pe taximetrist, văzut frecvent în zonele Obor şi Obregia
Sursa foto: Foto: swanfungus.com
17 Oct 2011   •   19:06

Anchetatorii au refăcut traseul taximetristului care a fost omorât în urmă cu două săptămâni în Bucureşti. Reconstituirea a fost făcută după ce poliţia a obţinut imagini de pe camerele de supraveghere din peste 100 de locaţii.

S-a stabilit cu certitudine că ultimul pasager a fost luat în taxi pe stradă, după ce acesta a făcut cu mâna taximetristului şi nu la o comandă telefonică. Din datele oferite de către cetăţeni se pare că un bărbat, cu semnalmentele celui căutat de poliţişti, a fost văzut de cele mai multe ori în zonele Obor şi Obregia.

În data de 4 octombrie a.c., Coicea Nicolae, taximetrist la firma "Taxi Total", a fost victima infracţiunii de omor calificat. În urma apelului făcut prin intermediul mass-media, mai multe persoane, atât din Bucureşti, cât şi din ţară, au oferit informaţii legate de posibilul autor al acestei infracţiuni.

Până în prezent au fost primite 83 de apeluri prin sistemul „112", majoritatea referindu-se la portretul robot, apelanţii precizând că l-ar fi văzut pe acest bărbat în diferite locaţii.

Au fost obţinute imagini de la camerele de supraveghere de pe raza sectoarelor 2, 3 şi 4 din Bucureşti, de la peste 100 de locaţii, iar din vizualizarea acestora a rezultat ultimul traseu al victimei. Astfel, în ziua de 4 octombrie, taximetristul, care conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare B-55-KKK, a plecat în cursă din zona Obor şi a parcurs traseul Piaţa Iancului - Piaţa Muncii - Şoseaua Mihai Bravu - Calea Văcăreşti - Piaţa Sudului - Bulevardul Alexandru Obregia.

S-a stabilit cu certitudine că ultimul pasager a fost luat în taxi la un semn pe stradă şi nu la o comandă telefonică.

Din datele oferite de către cetăţeni a rezultat, până în prezent, că zonele Obor şi Obregia sunt cele mai frecvente locuri unde un bărbat cu semnalmentele celui din portretul robot a fost observat.

Facem din nou apel la populaţie ca cei care au cunoştinţă despre cine este bărbatul suspect de comiterea acestui omor sau îl observă să apeleze la sistemul „112" pentru a da detalii.

De asemenea, cei care în ziua de 4 octombrie au efectuat curse cu acest taxi sau l-au observat în trafic, sunt rugaţi să anunţe poliţia tot prin sistemul „112".

 



×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close