Antena 3 CNN Actualitate Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriașe în instanță

Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriașe în instanță

Marcel Pavel este ținta unor acuze halucinante după anunțul că a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul i-a 'îngropat' pe mincinoși cu probe, în ediția de duminică a emisiunii Sinteza zilei, și anunță că va cere daune uriașe în instanță.

Bomba zilei. Marcel Pavel cere daune uriașe în instanță
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    21 Iun 2020   •   21:06

"Au spus că a primit sume mari de bani ca să spună că este infectat cu noul coronavirus, dar - atenție -  nu există niciun test care să arate că este infectat. Am văzut posturi de televiziune, am văzut persoane pe Facebook, tot felul de persoane interesate să acrediteze, să facă o întreagă campanie că totul este o minciună.

A fost plătit Marcel Pavel să declare public că a fost infectat cu noul coronavirus?. În această seară, Marcel Pavel reacționează dur la toate aceste acuzații", a spus Mihai Gâdea la începutul emisiunii Sinteza Zilei.

Marcel Pavel a spus, într-o intervenție telefonică, la Sinteza Zilei, că este siderat de acuzațiile care au apărut la adresa sa în spațiul public.

"Sunt siderat. Am fost, sincer, afectat, foarte afectat și supărat. De ce? Eu sunt un om cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac compromisuri de acest gen, nu fac jocurile politice ale nimănui. Lucrul cel mai dureros este acela că nu va rămâne așa totul pentru că îi voi da în judecată.

Voi cere daune foarte mari și le voi cere să vină cu probe", a spus Marcel Pavel.

Marcel Pavel a prezentat, în exclusivitate, la Sinteza Zilei, rezultatele analizelor făcute de două laboratoare diferite care confirmă diagnosticul artistului. Primul dintre ele a fost realizat la o clinică particulară, pe data de 16 iunie 2020.

Al doilea test a fost făcut pe 18 iunie 2020, la Institutul Matei Balș din Capitală.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Marcel Pavel
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close