Antena 3 CNN Actualitate Cum au prins 2.000 de bucureşteni locuri de vaccinare în Feteşti

Cum au prins 2.000 de bucureşteni locuri de vaccinare în Feteşti

În jur de 2.000 de bucureşti vor fi imunizaţi cu prima doză de vaccin anti-COVID-19 la Feteşti. Și cum nu vin ca turiști sunt scutiți și de taxa de pod!

Cum au prins 2.000 de bucureşteni locuri de vaccinare în Feteşti
de Dana Musceleanu    |    17 Mar 2021   •   12:46

Edilii din Fetești nu sunt foarte entuziasmați de afluxul de bucureșteni care vor veni să se imunizeze la Clubul Pensionarului din urbe. Ei spun că prioritari la imunizare ar fi trebuit să fie localnicii, dar deocamdată migrarea vaccinaților dintr-un județ în altul al țării este cât se poate de legală și permisă de platforma de programare.

Fluxul mare de bucureșteni care au prins loc la Fetești a fost posibil însă datorită unei scurte breșe ivite duminică în platforma de vaccinare, anunță Digi24. Astfel, 2000 de locuitori ai Capitalei se vor deplasa, în aprilie, la 150 km distanță pentru a se imuniza cu prima doză de ser.

"Prioritari ar fi trebuit să fie feteştenii"

„Vedeam altfel această organizare şi anume: în primul rând, prioritari ar fi trebuit să fie feteştenii, pentru că avem aici un centru de vaccinare şi nu este normal ca feteştenii, care contribuie la bugetul local, să meargă în alte localităţi pentru a se vaccina. Cred că ar fi trebuit, încă din momentul în care această platformă a fost lansată, trebuia impusă o condiţie şi o prioritate pentru cei care se află în localitatea de baştină” - a declarat primarul oraşului, Laurenţiu Şonchereche, pentru Digi 24.

×
Subiecte în articol: Fetesti București
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close