Antena 3 Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: „Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE”

Călin Popescu Tăriceanu: „Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE”

26 Iun 2019   •   18:33
Călin Popescu Tăriceanu: „Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE”

 Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat miercuri că ALDE susţine candidatura lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. 

"Domnul Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE. Din partea ALDE nu au existat poziţii, ci un singur coleg care este consecvent cu poziţia lui. Nu-i împărtăşesc punctul de vedere. În ceea ce priveşte poziţia PSD, vă rog să-i chestionaţi pe reprezentanţii PSD", a precizat Tăriceanu, la Parlament. 

El a adăugat că nu partidele fac propuneri de candidaturi. 

"Nu sunt partidele cele care fac propuneri de candidaturi, candidaturile se propun individual şi fiecare parlamentar, respectând disciplina de grup, votează. Vă pot spune foarte clar: colegii mei din ALDE vor susţine candidatura domnului Mugur Isărescu la votul care va avea loc în Parlament", a dat asigurări Tăriceanu. 

Precizările lui Tăriceanu au venit în contextul unei întrebări referitoare la modul în care se poziţionează ALDE, având în vedere că Mugur Isărescu este contestat de mai mulţi parlamentari din coaliţie. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close