Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, replici dure pentru Klaus Iohannis și Dacian Cioloș: „Este inacceptabil. Se poate cinism mai mare de atât?”

Călin Popescu Tăriceanu, replici dure pentru Klaus Iohannis și Dacian Cioloș: „Este inacceptabil. Se poate cinism mai mare de atât?”

Călin Popescu Tăriceanu, replici dure pentru Klaus Iohannis și Dacian Cioloș: „Este inacceptabil. Se poate cinism mai mare de atât?”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
04 Iul 2019   •   19:22

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat pe pagina sa de facebook în legătură cu reuniunea dedicată desemnării noilor șefi ai forurilor, de la Bruxelles.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a arătat indignat și a subliniat că este inacceptabil ca președintele țării să nu prezinte un raport Parlamentului. 

„Au trecut două zile de la reuniunea dedicată desemnării noilor șefi ai forurilor de la Bruxelles și nu am văzut încă necesara conferință de presă a dlui Klaus Werner Iohannis, în care să transmită poporului ce a negociat acolo și cu ce rezultate.

Nu am văzut nici măcar anunțul unei asemenea conferințe, pentru viitorul imediat. Ca și cum acțiunea de la Bruxelles ar fi totuna cu escapadele la ski ale domniei sale, adică ceva ce-l privește strict și personal.

Este inacceptabil ca românii să nu știe cu ce mandat merge președintele la asemenea reuniuni înalte, cum este inacceptabil ca Președintele să nu prezinte un raport Parlamentului”, a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu: Domnul Cioloș se miră că e huiduit de colegii eurodeputați

„La rândul său, dl.Cioloș, alt negociator de ungher, se miră că e huiduit de colegii eurodeputați la primul discurs, după ce critica exact discuțiile netransparente.

Se poate cinism mai mare de atât? Și din partea cui? A unuia dintre personajele cu cea mai misterioasă biografie post-decembristă, ajuns comisar european, consilier prezidențial, prim-ministru, șef de partid fără să fie validat prin vot vreodată.

Cine și cum l-a împins permanent din spate pe acest personaj?

Cine a negociat mereu pentru el? Unchiul Ardelean? Traian Băsescu? Tata socru francez? Amicul Barnier? Băieții din pădurea Băneasa?

Rămân la părerea mea: mai răsfirați, băieți! Măcar în forurile de la Bruxelles, dacă acasă nu se poate...”, a adăugat acesta.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close