Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Drulă: Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice

Cătălin Drulă: Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a postat pe o rețea socială o fotografie făcută în timp ce se vaccina împotriva COVID-19. ”Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice”.

Cătălin Drulă: Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice
Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă
de Laura Dinu    |    20 Ian 2021   •   13:15

”De aproape un an ne luptăm cu virusul SARS-COV2.

Vedem efectele epidemiei la nivel național, presiunea pe spitale, problemele din economie. Dar le vedem și la nivel personal: rude, prieteni, colegi care s-au îmbolnăvit. Și, din păcate, cei care au pierdut lupta cu COVID-19.

Sunt tată și în același timp și fiu. Îmi doresc ca toți bunicii să își poată vedea nepoții fără teama acestui virus. Să ieșim ca societate mai puternici din epidemie și să ne putem relua ritmul și activitățile normale ale vieții.

Ca să ajungem în acel punct împreună, cea mai sigură și rapidă cale este vaccinarea. Acesta este momentul în care grija pentru oameni trebuie să fie mai presus de orice”, scrie Cătălin Drulă pe o rețea socială. 


 

De aproape un an ne luptăm cu virusul SARS-COV2. Vedem efectele epidemiei la nivel național, presiunea pe spitale,...

Publicată de Cătălin Drulă pe Miercuri, 20 ianuarie 2021

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close