Antena 3 CNN Actualitate Cele mai mari pensii militare din România. Cine primește peste 7.000 de euro pe lună

Cele mai mari pensii militare din România. Cine primește peste 7.000 de euro pe lună

PENSII 2020. Cea mai mare pensie militară din România depășește 7.000 de euro pe lună. Conform Casei de Pensii Sectoriale a MApN, cea mai mare pensie acordată unui militar este de 35.160 de lei pe lună.

Cele mai mari pensii militare din România. Cine primește peste 7.000 de euro pe lună
Sursa foto: Agerpres
12 Iul 2020   •   20:30

Beneficiarul este un fost magistrat militar. Pensia acestuia ”a fost actualizată/recalculată în raport cu baza de calcul întocmită și comunicată de către Direcția Instanțelor Militare”, scrie gandul.ro.

PENSII 2020. Cele mai mari pensii militare din România

Un fost director al unei companii care se află în subordinea Armatei încasează a doua cea mai mare pensie militară din România. Fostul director s-a pensionat cu suma de 27.544 de lei.

PENSII 2020. Cea mai mare pensie pe care o primește un subofițer al MApN, este de 10.478 de lei. Potrivit Casei de Pensii Sectoriale a MApN, pensiile medii pe care le primesc foștii militari și angajați ai închisorilor sunt de aproximativ 4.700 de lei.

Florin Cîțu, anunț important despre pensii. Cât vor lua în plus pensionarii

Pensiile românilor vor fi majorate în acest an, în ciuda crizei COVID-19 și a crizei economice globale, a anunțul ministrul Finanțelor.

Întrebat dacă rămâne stabilit faptul că pensiile vor crește cu 10% în acest an, Florin Cîțu a declarat că ”este o propunere pe care o facem noi”.

Pensii majorate cu 10% în 2020, propunerea făcută de Florin Cîțu

"Este o propunere pe care o facem noi în contextul acesta, cu criză la nivel global, cu deficit de 24% în SUA, economii care se prăbușesc cu 11 procente în toate Europa, șomaj în creștere. În tot acest context noi venim și facem un efort uriaș pentru a crește, totuși, pensiile în acest an cu cât se poate.

Riscurile sunt foarte mari, e foarte ușor să cădem, să pierdem tot ce am construit", a precizat Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: pensii pensii militare
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close