Antena 3 CNN Actualitate Cine este milionarul care stinge lumina la Casa Poporului

Cine este milionarul care stinge lumina la Casa Poporului

Cine este milionarul care stinge lumina la Casa Poporului
21 Apr 2018   •   22:10

Ca să facă economie cu Casa Poporului, statul pune la bătaie un contract de aproape 1.2 milioane de lei ca să realizeze primul audit energetic. La licitație s-a înscris și una dintre firmele controversatului om de afaceri Tiberiu Urdăreanu.

Statul vrea să știe câtă energie electrică și termică consumă Palatul Parlamentului și ce investiții poate implementa pentru a face economie. Nouă firme se bat pentru acest contract.

Tiberiu Urdăreanu este cunoscut ca patron al firmei UTI, dar și ca milionar care nu se sfiește să investească și pentru construcții folositoare dincolo de moarte. În 2015, omul de afaceri a fost reţinut de procurorii DNA, într-un dosar în care erau cercetate fapte de corupţie, printre care dare de mită. În acelaşi dosar a fost reţinut şi primarul suspendat al Iaşiului Gheorghe Nichita. Acesta din urmă era acuzat că a primit 10 la sută dintr-un contract de aproape 70 de milioane de lei atribuit UTI şi unei alte firme, precum şi reduceri la un hotel de lux din Bucureşti, dar şi cazare în China.

×
Subiecte în articol: Tiberiu Urdareanu casa poporului
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close