Antena 3 CNN Actualitate Colegul celor doi bărbaţi ucişi de Gheorghe Moroşan: ''Soţia lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!''

Colegul celor doi bărbaţi ucişi de Gheorghe Moroşan: ''Soţia lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!''

Un martor, coleg al victimelor povesteşte cum i-a văzut pe cei doi bărbaţi la balcon, dar şi faptul că soţia criminalului se plimba în voie printre poliţişti şi chiar i-a transmis lui Gheorghe Moroşan să nu îi omoare pe ostatici, că poate primesc bani în cont.

Colegul celor doi bărbaţi ucişi de Gheorghe Moroşan: ''Soţia lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!''
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   18:30

''Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă.

Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos.

Posibil, a fugit după celălalt, după Dan şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese.

Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti.

Vorbea cu el la telefon şi îi spunea nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont'', a spus un martor, în exclusivitate la Antena 3.

Bărbații au murit în urma șocului hemoragic

Autopsiile celor doi bărbați au demonstrat că aceștia au murit în chinuri, din cauza șocului hemoragic, având multiple plăgi înjunghiate în zona cavității toracice.

Cuțitul folosit de Gheorghe Moroșan a fost extrem de ascuțit, având o lamă cu o lungime de 40 cm. 

Din primele informații, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă.

Imaginile care răstoarnă cazul crimelor de la Onești

În afare de imagini, sunt și informații cheie din rapoartele poliției cu privire la o astfel de situație. 

Imaginile au fost surprinse de foștii vecini ai lui Gheorghe Moroșan, cei care au filmat, de altfel, toată acțiunea care s-a desfășurat în balconul în care au avut loc crimele.

Percheziţii în apartamentul vecinilor criminalului

Anchetatorii fac percheziții în apartamentul de la etajul patru al imobilului în care s-a petrecut crimă-dublă de la Onești. Este vorba despre apartamentul în care se află soția criminalului și unde locuiau vecinii care i-au spus lui Gheorghe Moroșan, că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanță.

×
Subiecte în articol: martor coleg Gheorghe Moroşan Onesti
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close