Antena 3 CNN Actualitate Cornel Dinu, atac devastator la adresa ”naționalei”. "Ne conduce un propagandist al SRI-ului. Acest prăduitor şi trădător a distrus fotbalul"

Cornel Dinu, atac devastator la adresa ”naționalei”. "Ne conduce un propagandist al SRI-ului. Acest prăduitor şi trădător a distrus fotbalul"

Cornel Dinu, atac devastator la adresa ”naționalei”. "Ne conduce un propagandist al SRI-ului. Acest prăduitor şi trădător a distrus fotbalul"
27 Mar 2017   •   22:03

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe Christoph Daum şi pe jucătorii convocaţi de acesta la naţională, însă declaraţiile sale au fost mult mai acide când a venit vorba de preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu.

În contextul în care, potrivit spuelor lui Dinu, nu există urmă de profesionalism la echipa naţională, la toate nivelurile (de la şeful FRF la ultimul om din staff-ul selecţionerului), este greu să sperăm că putem ieşi din această gaură neagră. 1998 este anul ultimului turneu final de Campionat Mondial bifat de tricolori, iar acesta va rămâne reper mult timp de-acum înainte.

"Acest neamţ care nu are nicio treabă cu rigorile fotbalului german a spus înainte de meci că vom ataca şi când nu vom avea mingea. Dacă ai o urmă de bun simţ, după ce s-a întâmplat la meci, îl trimiţi acasă. Dar aşa se întâmplă când suntem conduşi de cine suntem conduşi. A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului, care îl perie pe acest neamţ, explicându-ne ce planuri a făcut în sufragerie. Acest propagandist prăduitor şi turnător a venit în mijlocul fotbalului şi îl distruge. Nu există un plan coerent de atragere de fonduri sau de dezvoltare. Decadenţa şi distrugerea nu cunosc margini la noi", a spus Dinu, la Digi Sport.

Întrebat dacă o eventuală demitere a lui Daum de la cârma naţionalei ar schimba în bine lucrurile, fosta glorie dinamovistă a lăsat să se înţeleagă că principalul responsabil pentru haosul generalizat de la naţională este Burleanu, nu selecţionerul şi echipa lui.

"Acum e târziu, mai ales că acest impostor al fotbalului nu ştie să gestioneze momentele de criză. Ăsta nu ştie cum să fure mai mult cu aceste centre de excelenţă despre care nu a auzit nimeni, dar despre care spune că le-a format", a mai spus "Procurorul".

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close