Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Nicu Constantin, în continuare la terapie intensivă

Actorul Nicu Constantin, în continuare la terapie intensivă

Actorul Nicu Constantin, în continuare la terapie intensivă
Sursa foto: Nicu Constantin
22 Iun 2009   •   12:29

Actorul Nicu Constantin este în continuare internat la clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Militar din Capitală.

Potrivit medicului Ioan Sârbu, starea de sănătate a actorului este stabilă în intervale scurte de timp. În ultima lună, artistul a fost conectat de mai multe ori la aparate care să-l ajute să respire.

"A fost o ameliorare a stării de sănătate a maestrului. Din păcate, a fost de scurtă durată. Este staţionar. Este când bine, când mai puţin bine. Ne pare rău, dar trebuie să îl ţinem încă la terapie intesivă. Nădăjduim să se facă bine. Suntem optimişti", a declarat doctorul Ioan Sârbu, potrivit Mediafax.

Nicu Constantin va rămâne internat şi va primi medicaţia adecvată bolilor de care suferă, a mai precizat medicul.

Pe 11 mai, actorul Nicu Constantin a fost internat în stare gravă la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, din cauza unei boli pulmonare severe ascoiate cu alte afecţiuni.

În vârstă de 69 de ani, Nicu Constantin a jucat în 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).

Nicu Constantin s-a născut în Eforie Sud, judeţul Constanţa, la 31 iulie 1939. Între anii 1960 şi 2000 a fost una dintre vedetele Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti, unde a susţinut mai mult de 9.000 de reprezentaţii.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: terapie intensiva spital internare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close