Antena 3 CNN Actualitate Cultură Antena3.ro/Sport vă prezintă "Istoria Cupelor Mondiale" şi noutăţi despre CM 2010 într-o secţiune specială

Antena3.ro/Sport vă prezintă "Istoria Cupelor Mondiale" şi noutăţi despre CM 2010 într-o secţiune specială

Antena3.ro/Sport vă prezintă "Istoria Cupelor Mondiale" şi noutăţi despre CM 2010 într-o secţiune specială
05 Feb 2010   •   11:19

Au mai rămas 18 săptămâni până când la Johannesburg, pe stadionul FNB (cunoscut şi ca "oraşul fotbalului"), Africa de Sud şi Mexic vor da startul celei de-a 19-a ediţii a Cupei Mondiale la fotbal. De pe 11 iunie până pe 11 iulie, când este programată, pe acelaşi stadion de aproape 95.000 de locuri, finala turneului, ochii întregii lumi vor fi aţintiţi asupra continentului african. Acesta va găzdui, în premieră, cea mai vizionată competiţie sportivă din lume.

Până atunci însă "Istoria Cupelor Mondiale". Începând din 5 februarie 2010, în fiecare vineri, pe site-ul nostru veţi găsi, în ordine cronologică, povestea unei ediţii a Cupei Mondiale. În acest fel, până în "vinerea mare" a debutului CM 2010 veţi fi parcurs istoria fascinantă a competiţiei supreme în fotbalul mondial, începând de la turneul din 1930, găzduit de Uruguay, care face şi subiectul primul episod al serialului.

Totodată, în fiecare zi veţi găsi pe Antena3.ro/sport noutăţi despre echipele calificate, despre jucători şi despre organizarea Cupei Mondiale din 2010, în secţiunea creată special cu ocazia turneului din Africa de Sud. Nu rataţi şi alte surprize pregătite de Antena3.ro/Sport pentru Cupa Mondială din 2010.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Istoria Cupelor Mondiale CM2010
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close