Antena 3 CNN Actualitate Jurnalistul Dan Andronic, despre alegerile prezidențiale: "În mod cert, Klaus Iohannis este pe primul loc. Între cele două tururi se pot schimba lucruri"

Jurnalistul Dan Andronic, despre alegerile prezidențiale: "În mod cert, Klaus Iohannis este pe primul loc. Între cele două tururi se pot schimba lucruri"

Jurnalistul Dan Andronic, despre alegerile prezidențiale: "În mod cert, Klaus Iohannis este pe primul loc. Între cele două tururi se pot schimba lucruri"
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
31 Oct 2019   •   17:37

Dan Andronic, jurnalist Evenimentul Zilei, a vorbit la Antena 3 despre ce urmează să se întâmple pe plan politic în următoarele săptămâni. 

"Văzând cum s-au desfășurat lucrurile și chiar și ultimele sondaje, mi-e clar că lucrurile încep să se așeze într-o direcție în care mi-e foarte greu să mai schimb ceva în rândul electoratului din România pentru turul I. În mod cert, Klaus Iohannis este pe primul loc și Viorica Dăncilă pare să sponsorizeze acest loc. Din ceea ce se spune, ieșirea de la guvernare, i-a adus 3-4 procente în plus. Singurul loc în care se mai poate schimba ceva, în care se mai poate miza pe emoție, este zona diasporei. Așa cum am spus, acolo condițiile sunt speciale. Vorbim de trei zile, ceea ce lasă timp pentru orice eveniment cu încărcătură emoțională să se declanșeze și să crească în intensitate și cu rezultate spectaculoase pentru că din diaspora e foarte greu de presupus că Dăncilă și Diaconu vor lua voturi. Acestea se vor împărți în proporții mari între Klaus Iohannis și Dan Barna", a spus Andronic. 

Cu toate acestea, Dan Andronic consideră că se pot schimba multe lucruri între cele două tururi de alegeri prezidențiale. 

"Între cele două tururi se pot schimba lucruri. E adevărat că există un grup de suporteri în spatele fiecărui candidat, dar toți ceilalți, cei care au votat cu alți candidați, au timp să-și aleagă campionul. Alegerile prezidențiale sunt alegerile care se desfășoară în principal sub imperiul votului împotrivă", a adăugat Andronic. 

×
Subiecte în articol: Dan Andronic Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close