Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri cutremurătoare făcute de o prietenă a Cristinei Ţopescu: "Nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu!'' - VIDEO

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de o prietenă a Cristinei Ţopescu: "Nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu!'' - VIDEO

Dezvăluiri cutremurătoare despre Cristina Ţopescu, făcute de către cea care îi administra pagina de Facebook. Problemele cu banii au aruncat-o într-o depresie, povesteşte prietena ei. Starea Cristinei s-a acutizat, după moartea tatălui ei. În ultima vreme, îşi dedica timpul căţeilor pe care îi avea în grijă. Totodată, prietena jurnalistei povesteşte şi drama prin care a trecut când a găsit-o fără suflare.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de o prietenă a Cristinei Ţopescu: "Nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu!'' - VIDEO
Sursa foto: Foto: Cristina Ţopescu/Facebook
de Iulia Orgo    |    14 Ian 2020   •   17:59

Cristina Ţopescu se luptase îndelung cu o depresie, mărturiseşte pretena ce a făcut apelul la 112, în urma căruia a fost descoperit trupul jurnalistei.

''Cris intrase într-o depresie. Începuse la un moment dat să aibă datorii. A reuşit să-şi plătească o parte dintre ele. După pierdea jobului, după ce Ticu s-a stins, domnul Cristian Ţopescu, evident că depresia Cristinei s-a accentuat. Cristina nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu. Da, plângea. Da, se agita când vedea un căţel maidanez şi începea să plângă.

Viaţa Cristinei Ţopescu gravita, în ultima perioadă, în jurul unei singure pasiuni. Iubea să aibă grijă de căţeii nimănui.

''Cristina nu avea serviciu, Cristina îngrijea, în 2015, 12 căţei plus hrănea maidanezi din opt locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura grijă a Cristinei era să aiba bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei personal nu îi trebuia nimic'', povesteşte prietena Cristinei Ţopescu.

Trupul Cristinei Ţopescu va fi depus miercuri la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care au cunoscut-o şi apreciat-o să îi poată aduce un ultim omagiu.

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi. Familia vrea să respecte astfel dorinţa jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori că şi-ar dori acest lucru.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, dar medicii nu au putut stabili cauzele decesului. Au fost prelevate probe din mai multe organe, dar testele vor fi gata în câteva săptămâni.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de o prietenă a Cristinei Ţopescu: "Nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu!''

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close