Antena 3 CNN Actualitate Doi copii și bunicul lor, spulberați cu mașina de un șofer grăbit. Unul dintre minori a ajuns sub roțile autoturismului. Imagini șocante!

Doi copii și bunicul lor, spulberați cu mașina de un șofer grăbit. Unul dintre minori a ajuns sub roțile autoturismului. Imagini șocante!

Accident îngrozitor la intrarea în parcarea complexului Confort City din Popești Leordeni. Un copil, care traversa împreună cu bunicul lui, a ajuns sub roțile mașinii din cauza unui șofer grăbit. Potrivit unor surse, acesta vorbea la telefon în momentul producerii accidentului și s-ar fi grăbit să treacă de barieră cât mai repede după mașina din față pentru a nu plăti taxa de parcare.

Doi copii și bunicul lor, spulberați cu mașina de un șofer grăbit. Unul dintre minori a ajuns sub roțile autoturismului. Imagini șocante!
de Claudia Simion    |    23 Iun 2020   •   14:21

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în parcarea respectivă. În imagini se observă cum un bunic mergea ținându-i de mână pe cei doi nepoți ai lui. La un moment dat, un șofer neatent dă peste ei. Toți trei sunt loviți de mașină, însă doar unul dintre minori a ajuns sub roțile mașinii.

Șoferul s-a dat jos din mașină imediat și l-a scos de sub autoturism pe copil. Mai mulți martori au intervenit pentru a oferi o mână de ajutor victimelor.

Ce s-a întâmplat cu victimele

Potrivit primelor informații, copilul ajuns sub roțile mașinii a suferit o fractură închisă la brațul drept și un traumatism minor la nivelul capului. A fost rănit și în zona abdomenului.

Bunicul acestuia a suferit, de asemenea, traumatism cranio-cerebral minor.

×
Subiecte în articol: Popesti Leordeni
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close