Antena 3 CNN Actualitate Dovada că DNA a coordonat dosarul Telepatia

Dovada că DNA a coordonat dosarul Telepatia

Dovada că DNA a coordonat dosarul Telepatia
22 Oct 2017   •   00:19

Este de notorietate deja înregistrarea audio în care fostul președinte al României, Traian Băsescu, face aprecieri privind statul mafiot şi spune că sentinţe din dosare penale importante erau aranjate. Fostul preşedinte a confirmat autenticitatea înregistrării la scurt timp după ce aceasta a fost făcută publică.

Recent, Elena Udrea a dezvăluit, la rândul său, cum s-a pus la cale condamnarea lui Dan Voiculescu și tentativa de închidere a postului Antena 3.

Atât Traian Băsescu, cât și Elena Udrea au făcut referire la numele judecătoarei Camelia Bogdan, cea care trebuia să-l înlocuiască pe judecătorul Stan Mustață, pentru a fi netezi drumul spre sentința de 10 ani.
 
Andreea Sava a prezentat, sâmbătă, în emisiunea "Descoperiți", cum mai mulți judecători au fost scoși de DNA din dosarul Telepatia, iar alții care au dat sentințe cheie în acest dosar, în cele două faze, la tribunal și mai apoi la Curtea de Apel, au avut și ei într-un fel sau altul și ei legături cu dosare la DNA.
 

Informațiile prezentate de Andreea Sava au fost comentate de Ingrid Mocanu, fost director de avizare în Ministerul Justiției.

"Aceste culoare sunt evidente. Șiti că Ana Maria Pătru a sesizat chiar la Inspecția Judiciară faptul că procurorul Onea îi spunea că dacă nu recunoaște și nu face denunțuri despre Dragnea, Ghiță și pe cine mai avea la Ploiești pe listă, urmează să fie trimisă la judecătorul Dorel Matei care, <>. Culmea, în contestație, dacă vă puteți imagina, chiar a ajuns la judecătorul Dorel Matei. (...) Evident, Inspecția Judiciară nu a mișcat un deget", a spus Ingrid Mocanu.

Potrivit acesteia, coincidențele legate de judecători sunt evidente.

 

×
Subiecte în articol: Descoperiti cu Andreea Sava

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close