Antena 3 CNN Actualitate Factură de 10.000 de euro la energie, primită de un timișorean

Factură de 10.000 de euro la energie, primită de un timișorean

”Asta se numește atentat la viața românilor”, spune avocatul Adrian Cuculis, prezentând o factură de 10.000 de euro la energie.

Factură de 10.000 de euro la energie, primită de un timișorean
de Laura Dinu    |    27 Sep 2022   •   09:57

Adrian Cuculis a prezentat, pe o rețea socială, o factură primită de un timișorean, în valoare de 50.697 de lei, contravaloarea a 10.256 de euro. 

Avocatul spune însă că românii ar trebui să conteste acest tip de facturi, nu să se grăbească să le plătească. 

”Asta se numește atentat la viața românilor. Regularizare după 4 ani. 50.000 de lei de plată pentru o factură de energie, pe persoana fizică. Încep procesele colective. Vă spunem totul despre cum puteți contesta!, scrie avocatul pe pagina de Facebook. 

Asta se numeste atentat la viata romanilor. Regularizare dupa 4 ani . 50000 de lei de plata pentru o factura de energie...

Publicată de Avocat Cuculis - C.A Cuculis Si Asociatii pe Luni, 26 septembrie 2022

Factură de peste jumătate de milion de lei la energie, la un mare spital din Capitală

Reprezentanții Spitalului de Urgență Sfântul Pantelimon spun că numai luna trecută au plătit jumătate de milion de lei pentru electricitate și gaz. Asta înseamnă cu peste 30% mai mult față de aceeași perioada a anului trecut. 

Iar costuri uriașe cu facturile sunt la toate spitalele din București. 

Spitalul Bagdasar Arseni a plătit numai pentru electricitate 300 de mii de lei. Asta în condițiile în care nu a venit încă sezonul rece. Din acest motiv, medicii se tem ca nu le vor mai putea asigura bolnavilor tratamentele necesare. Reprezentanții unității medicale spun ca CAS alocă de mai bine de 10 ani aceeași suma pentru tratamentul bolnavilor. Suma alocată pornește de la 1600 de lei, în funcție de nevoile și patologia fiecărui pacient. Având în vedere preturile mărite, aceasta sumă este foarte mică în momentul de față, se plâng managerii. 

×
Subiecte în articol: Adrian Cuculis factura
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close