Antena 3 CNN Actualitate Factură uriașă la curent pentru actorul Marius Manole: ”Plătesc pentru Casa Poporului”

Factură uriașă la curent pentru actorul Marius Manole: ”Plătesc pentru Casa Poporului”

Actorul Marius Manole a împărtășit cu internauții factura colosală pe care a primit-o la curent.

Factură uriașă la curent pentru actorul Marius Manole: ”Plătesc pentru Casa Poporului”
Sursa foto: Facebook
de Andreea Cigolea    |    16 Sep 2022   •   09:20

După scriitorul Mihai Şora, care a reclamat că are de achitat o factură de 6.096,99 lei la energie electrică, şi actorului Marius Manole are o factură colosală la energie electrică.

”Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred ca platesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Mai sa fie! Si nu e gluma”, scrie pe Facebook actorul prezentând o factură cu un total de plată de 7.518,13 lei.

Sinteza facturii cuprinde componente reglementate (3.542,79 lei), componente negociate (3.555,34 lei) şi servicii cu valoare adăugată (422,00 lei).

Factura prezintă o contradicţie de proporţii, anume faptul că perioada de facturare este 28.12.2020-31.08.2022, adică de aproximativ doi ani!

"Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Marius Manole o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (28 decembrie 2020 - august 2022). În intervalul ianuarie 2021 – iulie 2022, nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces la contor.

Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei. De asemenea, îndrumăm clienții să transmită lunar indexul lor de consum de energie și să asigure accesul la contor pentru citire, astfel încât facturarea să reflecte consumul lor real", se arată într-o informare a Enel Energia Muntenia.

×
Subiecte în articol: Marius Manole factura curent
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close