Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu femeia care s-a aruncat de pe podul de la Fetești. „Mai mult ca sigur este un gest sinucigaş”

Ce s-a întâmplat cu femeia care s-a aruncat de pe podul de la Fetești. „Mai mult ca sigur este un gest sinucigaş”

Femeia de 50 de ani care s-a aruncat în Dunăre, miercuri, de pe podul rutier din zona Fetești, a murit la spital.

Ce s-a întâmplat cu femeia care s-a aruncat de pe podul de la Fetești. „Mai mult ca sigur este un gest sinucigaş”
12 Feb 2020   •   16:46

Un şofer a observat momentul în care femeia a plonjat în apă şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

"Un şofer aflat în trafic a văzut-o pe femeie care s-a aruncat de pe pod, acesta a sunat la 112, după circa o oră şi jumătate femeia a fost găsită în şoc hipotermic şi a fost declarată decedată la spitalul din Feteşti, mai mult ca sigur este un gest sinucigaş", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Ialomiţa, Eugen Stan.

Citește și: O femeie s-a aruncat în Dunăre de pe podul din Feteşti, pe Autostrada Soarelui

Potrivit Biroului de presă al ISU Ialomiţa, la faţa locului au ajuns trei subofiţeri cu o barcă pneumatică şi un ASAS cu şapte salvatori, care se aflau în zonă, pe Braţul Borcea, în zona localităţii Vlădeni, pentru o altă operaţiune de căutare.

"Femeia a fost recuperată din apă în stop cardio-respirator, fiind predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă, staţia Feteşti, care a început manevrele de resuscitare, după care a fost transportată la Spitalul din Feteşti, unde aceasta a decedat", a mai declarat sursa citată.

Biroul de presă al ISU Ialomiţa a mai declarat că "echipajul ISU se afla pe Braţul Borcea al Dunării, în zona localităţii Vlădeni, pentru reluarea căutărilor cele două persoane dispărute în apele fluviului în data de 3 februarie".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: apel la 112 gest sinucigas Dunare Fetesti
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close