Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Moroșan a fost arestat preventiv

Gheorghe Moroșan a fost arestat preventiv

Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești acuzat de o crimă dublă, a fost arestat preventiv luni și va ajunge în arest după ce medicii vor stabili că își poate ispăși sancțiunea, fiind în prezent în spital după ce a fost împușcat de polițiști.

Gheorghe Moroșan a fost arestat preventiv
de Laura Dinu    |    08 Mar 2021   •   14:10

”Parchetul admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, având ca obiect arestarea preventivă a inculpatului Gheorghe Moroșan și dispune arestarea preventivă”, se arată în comunicatul emis de magistrați. 

Ancheta crimelor de la Onești este, în acest moment, blocată.

Gheorghe Moroșan nu a putut fi audiat prin video-conferință, pentru că procurorii nu au avut aparatura necesară. Asta, deși criminalul anunțase că va da declarații în fața anchetatorilor. 

Dovada că Gheorghe Moroșan și-a premeditat faptele! Ce a făcut criminalul înainte de a merge la apartament

Antena 3 a prezentat amănunte incredibile din ancheta dublului asasinat de la Onești. Gheorghe Moroșan și-a premeditat cele două crime, spun procurorii.

Un comunicat din care aflăm niște lucruri extrem de importante. Gheorghe Moroșan avea două spray-uri cu piper în buzunarul hanoracului. 

La ora 11.26, a oprit la un magazin din apropierea apartamentului, a cumpărat 10 coliere de plastic, a urcat în apartament, unde a legat victimele folosindu-se de aceste coliere.

A plecat de acasă cu un cuțit cu lama de 27 de centimetri, anunță procurorii în comunicatul pe care l-au remis, un comunicat în care aflăm oficial că Gheorghe Moroșan este pus sub urmărire penală pentru omor calificat iar pedeapsa pe care acesta o riscă este una extrem de grea. 

În comunicatul respectiv nu se face deloc referire la soția acestuia, complice la infracțiune. O femeie ce este arestată preventiv pentru 30 de zile, care a făcut solicitare de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciul, însă această solicitare i-a fost respinsă”, a povestit Roxana Ciucă la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Moroşan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close